Одличното резиме некојпат е клучно за добивање на работа. Нина Мафлех доаѓа од Блискиот Исток и неодамна со своето невообичаено пристап толку го импресионираше директорот на Airbnb што лично ја повика на интервју, иако Нина претходно испрати куп пораки на официјалнот имејл на сервисот за туристичко сместување. Откако Нина со месеци преку официјалните апликации за […]

Прочитај повеќе