„Интернет на се“ има потенцијал за огромен напредок и развој во годините пред нас. Според анализата на Cisco, „Интернетот на се“ има потенцијал чија вредност се проценува на 19 билиони долари, а до 2020 година се проценува дека комбинирано ќе бидат поврзани 50 милијарди уреди и луѓе. Од 19 билиони евра само 5 отпаѓаат на […]

Прочитај повеќе