Во тек е кампања и фото конкурс „Го сакам ГТЦ“ на кој се повикани сите ентузијасти за фотографија, фанови на ГТЦ и активисти кои се против предвидениот барокен изглед. Идејата еда се направат фотографии од ГТЦ, од неговите популарни места, но и да се истражат неговите скриени катчиња за да се претстави пред сите дека […]

Прочитај повеќе