Gitskarios for Github e Android апликација од Alorma, која привлече интерес од GitHub заедницата откако беше повлечена официјалната Github апликација од Google play. Според дел од корисниците, станува збор за апликација која е подобра од официјалната GitHub апликација. (Фала до Александар што сподели линк) ping @itcommk https://t.co/1Bu43iCjs9 — Ниневски (@aleksandar_9) April 10, 2015 Токму ова […]

Прочитај повеќе