Само две пробивања се доволни за хаос во интернет порнографијата, вели софверскиот инжинер Брет Томас. Се што е потребно е злонамерна група или поединец да дојде до логовите од само еден од сајтовите кои го препознаваат името на корисникот, пример преку Facebook, и логовите од некој од порно сајтовите. Ова не е шега ако се […]

Прочитај повеќе