Стартапот за пребарување Ottocat е најновата аквизиција на Apple за која дознаваме. Целта на стартапот во тимот на Apple е да им помогне на корисниците да пронајдат нови апликации кои ќе им се допаднат во Explore табот на AppStore, јави TechCrunch. Станува збор за поодамнешна аквизиција и е дел од определбата на Apple да го […]

Прочитај повеќе