Тајванскиот производител на мобилни телефони, HTC, го претстави Titan и Radar, два нови уреди кои ќе работат на Windows Phone 7 Mango. HTC го претставува Titan како „најголемиот Windows телефон“ кој има 4,7-инчен WVGA екран (11,9 cm) со 800 x 480 пиксели резолуција со димензии 130 x 70 x 9 mm. Тitan има 1,5 Ghz […]

Прочитај повеќе