Uber е одличен сервис. Наместо да се возите со таксисти, си одбирате свој приватен возач или делите возило со пријателите, што звучни многу позабавно. Всушност краудсорсинг на желбите на корисниците не е концепт уникатен за Uber, кој стана супер моќна компанија за само пет години, туку се користи и од AirBnb, преку кој корисниците можат […]

Прочитај повеќе