Иднината на Chrome компјутерите, според Google, ќе биде со најевтините Chromebook лапотопи до сега и копмјутер на стапче. Chromebit стик е нов уред, кој преку HDMI порт го претвара мониторот или паметниот телевизоr во компјутер. Уредот ќе го произведува ASUS и според првите најави ќе биде поевтин од 100 долари, а ќе биде достапен во […]

Прочитај повеќе