Snap Power Charger е најверојатно најдоброто решение кога станува збор за USB полнач. Toj e полнач скриен во маската на штекерот, што го прави да биде универзален уред бидејќи може да се приклучи на најголем дел од постоечките штекери. Маската има две клеми кои се поврзуваат со напојување од штекерот, а USB-приклучокот е поставен на […]

Прочитај повеќе