Microsoft најави нова верзија на Surface 3 тaблет компјутерот, која ќе доаѓа со Intel Atom процесор, што овозможува цената на таблет компјутерот да биде значително пониска од Pro верзијата. Surface 3 со Atom процесор ќе чини „само“ 500 долари. Таблет компјутерот доаѓа со Intel Atom x7 (Cherry Trail) процесор; 2 GB RAM меморија, 64GB слободен […]

Прочитај повеќе