Кајгана.com претстави нов дизајн, но тоа што е поинтересно е што заедно со промена на дизајнот, Кајгана го променува и начинот на кој го продава огласниот простор. Наместо да продава неделни банери, Кајгана.com ќе продава простор по импресии, вели основачот и уредник на порталот, Дарко Лазаревски во интервју за Комуникации.нет. „Кајгана целосно го напушти банер/неделно […]

Прочитај повеќе