Во последниве неколку месеци Facebook одржуваше тајни разговори со поголем број на медиуми. Тема на разговорите било хостирање на содржините кои ги објавуваат медиумите да биде на мрежата, открива New York Times. Првите партнери на друштвената мрежа најверојатно ќе бидат The New York Times, BuzzFeed и National Geographic, а блиску до договор со Facebook e […]

Прочитај повеќе