Microsoft издаде нова верзија на Azure App Service и алатки за девелоперите на мобилни апликации и на веб апликации. Алатката овозможува креирање на автоматизирани процес за компаниите преку Azure сервисот. Сервисите не се потполно нови, туку се изградени врз основа на Azure Websites, Mobile Services и Biztalk Services. Дел од сервисите како Azure Mobile Services […]

Прочитај повеќе