Без премногу помпа Google ја презентираше новата платформа Android Auto, која ќе овозможи префрлање на екранот од телефонот на контролната табла на автомобилот. Станува збор за платформа која главно преку гласовни команди ќе овозможи креирање на потсетници, бирање на музика и слично. Во моментов апликацијата им е корисна единствено на сопствениците на Pioneer Dashboard, но […]

Прочитај повеќе