Aко ви треба инспирација, тогаш најдобро е да ја земете од најуспешните. Сер Ричард Брансон, британски бизнисмен и инвеститор, основач на Virgin Group, со неколку твитови се обиде да ги мотивира младите и новите претприемачи. Г. Брансон сега е седмиот најбогат Британец, но на своите почетоци започнал од нула, креирајќи го бизнис магазинот Student, па […]

Прочитај повеќе