Кога некој ќе го спомне приватното сурфање, или incognito, тогаш очекуваме навистина да се работи за приватно сурфање кое ги крие сајтовите кои сме ги посетиле, нели? Но, Apple Safari сепак ги чува овие податоци, јави Mac Issues. Податоците се зачувани во база на податоци која може да ја разгледа секој кој има малку време […]

Прочитај повеќе