Ahoy Mateys! На 27-ми март во Скопје ќе пристигне група пирати, но не за да ограбуваат, туку за да ја запознаат македонската стартап сцена. Pirates on Shore се група германски стартап ентузијасти и инвеститори, организатори на European Pirate Summit, кои доаѓаат во Скопје по покана на SuperFounders Skopje. Pirates on Shore во Скопје e дел […]

Прочитај повеќе