Прилепска пиварница стартува натпревар за најдобра Златен Даб апликација која ќе ја награди со 1.500 евра. Пиварата може да си направи своја апликација, но бара од фановите на пивото да предложат своја брендирана Android апликација бидејќи, како што велат, сака „да го поттикне создавањето на нови иновативни апликации, кои ќе имаат реална примена во модерното […]

Прочитај повеќе