Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, триесет и осмо издание. DDoS нападите врз Final Fantasy 14 продолжија и неделава, со што главоболките полека заземаа едно месечна форма. Згора на ова, сите Minecraft фанови нема да можат и понатаму да уживаат во Pokemon модот Pixelmon. […]

Прочитај повеќе

Aх, Wolfenstein. Играта која доби култен статус пред дваесет и нешто повеќе години, сега добива ново продолжение Wolfenstein: The Old Blood. Повторно се работи за чист шутер, со малку мистерија, и повторно непријателите се нацисти. Но, без врска на нејзиниот статус, играта сепак доби мешана рецензија од GG.mk. Играта уште е интересна, но за разлика […]

Прочитај повеќе