Microsoft продолжува да презентира хардвер. Овојпат не станува збор за специјализиран уред како Surface или Windows Phone телефоните, туку за универзална тастатура за сите за мобилни уреди. Universal Foldable Keyboard и ќе може да се поврзе со iPhone, iPad, Android уреди, Windows таблет компјутери и дел од Windows телефоните. Тастатурата, со димензии речиси идентични со […]

Прочитај повеќе