Доколку сакате да видите како ќе изгледа иднината, не треба да ја барате во Силиконската Долина, најдобро е да си резервирате карта до Орландо и да го посетите Disney World, вели Wired. Најголем дел, ако не и сите од пријатните изненадување, доаѓаат поради aпликацииите на Disney и интеграцијата со паметната алка Disney MagicBand. „Доколку ја […]

Прочитај повеќе