Што е Disney+? Disney+ e стриминг услуга која ви дозволува да гледате најразлични филмови и серии и, од она што видовме, сериозен конкурент и солидна алтернатива на Netflix. Кога ќе започне функционирањето на Disney+ и во кои региони? 12 ноември 2019 година, но датумот е само за Соединетите Држави. Disney се уште нема објавено кои […]

Прочитај повеќе

Доколку сакате да видите како ќе изгледа иднината, не треба да ја барате во Силиконската Долина, најдобро е да си резервирате карта до Орландо и да го посетите Disney World, вели Wired. Најголем дел, ако не и сите од пријатните изненадување, доаѓаат поради aпликацииите на Disney и интеграцијата со паметната алка Disney MagicBand. „Доколку ја […]

Прочитај повеќе