Се сеќавате на Wave? Google во блог пост најави „пролетно чистење“, односно гасење на сервиси кои не профункционираа. „Во процес сме на гасење на број на продукти кои немаа импакт како што ние очекувавме. Ги интегрираме некои од сервисите како опции во нашите пошироки продукти, и гасиме некои од нив кои покажаа поинаков пат напред“, […]

Прочитај повеќе

Google овозможи веб апликациите како Gmail и Google Docs да можат да се користат дури и кога немате интернет конекција, односно можете да ги користите, пример да пишете мејлови, и кога ќе сте онлајн тогаш сите промени ќе бидат активни. За жал на корисниците на Firefox, Opera и другите прелистувачи, офлајн поддршката за Gmail е […]

Прочитај повеќе