Бен Филипс е една од најголемите ѕвезди на Vine, сервисот на Twitter за споделување на куси видеа. Според податоците на Guardian, 21-годишниот Британец заработува по 2.000 фунти секоја секунда од видеата кои ги споделува. За жал неговиот профил неодамна беше цел на хакерски напад и сите видеа се избришани. Засега објавува кратка содржина на Instagram. […]

Прочитај повеќе