Можеби ѕвездата на вчерашната презентација на Apple е Apple Watch, но една нова функционалност и нов уред сериозно претендираат да му ја украдат славата на часовникот. Освен откривање на бројките дека се продадени 700 милиони телефони и дека корисниците навистина се задоволни од iPhone 6, Аpple е горд и на својата нова продавница во Кина, […]

Прочитај повеќе