Apple конечно го претстави својот часовник Apple Watch на настан закажан специјално за неговата презентација. Вообичено ѕвездата на вечерта доаѓа последна, па така беше и сега. Apple ја остави презентацијата за часовникот за крај, кога директорот Тим Кук се врати повторно на сцената за да најави гордо дека „Apple Watch e најперсонализираниот уред кој сме […]

Прочитај повеќе