Moжеби сте веб дизајнер, програмер, хардверџија… но ако кликате често на компјутер тогаш во очите на вашите пријатели сте ИТ професионалецот кој знае се за компјутери и кој има секогаш слободно време и волја да поправи туѓ компјутер, дури и да преинсталира цел оперативен систем. @Kenzoawa а.к.а. Здравко Спасев, стартуваше нов кириличен хаш-таг на Twitter […]

Прочитај повеќе