Официјалниот дистрибутер за Apple телефоните за Македонија iStyle, најави дека новиот iPhone пристигна и во Македонија. Она што можеби е малку чудно е што iStyle организира полноќна продажба, еден месец по официјалната продажба. Доколку ова не ви пречи, имаме добри вести! Настанот ќе го водат Гораст Цветковски и Сашко Коцев, а тие секојпат се забавни. Освен […]

Прочитај повеќе

Neptun Duo е нов паметен часовник од канадската компанија Neptun која има одлична идеја да го диференцира Duo од останатите паметни часовници така што ќе го направи да биде центар на кој се приклучува телефонот, кој доаѓа заедно со часовникот. Neptun Duo е заедно часовник и телефон. Часовникот наречен Hub доаѓа со SIM-картичка и овозможува […]

Прочитај повеќе