Blackberry се појави на Mobile World Congress во Барселона со цел да воодушеви со нов телефон, кој овој пат е без физичка тастатура. Ако BlackBerry Classic беше направен да привлече бизнис-ориентирани луѓе кои сакаат физичка тастатура, BlackBerry Leap e поинаков концепт со уред без физички копчиња. Blackberry Leap доаѓа со 10.3.1 верзија на оперативниот систем. […]

Прочитај повеќе