Јадам Здраво е бесплатна македонска Android апликација за здрава храна од ChilloSoft. Станува збор за апликација готвач која овозможува брз преглед по рецептите и помага доколку не можете да се одлучите што да зготвите. Kако корисник на Windows Phone забележувам сличност со Food & Drink на Microsoft, што никако не е недостаток со оглед на […]

Прочитај повеќе