Најубавото разочарување во мобилниот свет. Вака во една реченице Verge го рецензираше новиот flagship телефон на HTC, One M9. Според првите рецензии, телефонот е прекрасно изработен како и претходникот, полесен е со метална рамка за верзиите во сребрена и златна боја, и со подобри перформанси како побрз процесор, 3 GB RAM, 20 мегапиксели камера и […]

Прочитај повеќе