Ikea се подготвува да одговори на модерните барања на корисниците, кои се почесто сакаат помалку кабли во својот дом. За оваа цел новата колекција од Ikea ќе доаѓа со мебел подготвен за безжично полнење. „Преку истражувања и посети дознавме дека корисниците мразат кабли несекаде. Загрижени се дека нема да го пронајдат својот полнач и дека […]

Прочитај повеќе