Mobidonia е македонски стартап на Даниел Димов која овозможува едноставно креирање на мобилни апликации за iPhone, iPad или Android уред. На сервисот работи три години и тоа потополно сам. Идејата зад апликацијата доаѓа од секојдневните практични предизвици со работа на апликации. „Јас најпрво бев Android програмер. Работев како фриленсер и речиси сите клиенти посакуваа да […]

Прочитај повеќе