Дваесетата епизода на GG.mk започна со важна вест. Емисијата за игри ќе го промени терминот кога се емитува и наместо во вторник, ќе оди во живо на Twitch во понеделник, во истиот термин 22:00 часот. Затоа не заборавајте да ја следите емисијата на која ќе дознаете за сите најинтересни нови игри. Што се однесува до […]

Прочитај повеќе