UNDP заедно со неколку партнери организира настан на кој иновативните идеи ќе се реализираат во прототипи што ќе ги намалат последиците од климатските промени. Во тек е повикот за идеи кој трае до 28-ми февруари, а потоа најдобрите идеи ќе бидат претворени во вистински решенија што ќе му помогнат на твојот град. Предизвикот #OдТебеЗависи е […]

Прочитај повеќе