If This Then That го објави својот нов сервис Do кој овозможува поедноставно користење на IFTTT за сите кои можеби не сакаа да потрошат премногу време во креирање на своите акции. Oбјавени се нови три апликации – Do Button, Do Camera и Do Note кои преку drag and drop овозможуваат едноставно креирање на aктивности. Доколку сте […]

Прочитај повеќе