Сите слики и документи кои ги чуваме во дигитална форма на крајот ќе бидат загубени, вели Винт Церф, еден од креаторите на Интернетот. Тој на конференција во Сан Хозе предупреди дека со напредокот на технологијата постои реална опасност 21-век да биде нов дигитален среден век. „Старите формати на документи или презентации кои го креиравме можеби […]

Прочитај повеќе