Освен што може да направи кул презентации, Prezi сега може да ги направи вашите фотографии да бидат поинтересни. Сервисот има нова апликација Nutshell која е наменета за оние моменти кога една фотографија не е доволна. За сега епликацијата е достапна единствено на iOS и нема најави за префрлање на Android. „Nutshell е токму она што […]

Прочитај повеќе