Иако Tesla Motors пред се е позната компанија по своите модерни електрични автомобили, сепак во следните неколку месеци би можела да си ја прошири дејноста. Компанијата најавува електрични батерии кои ќе можат да го напојуваат домот. „Ќе претставиме батерија за домовите, батерии достапна за сите, кои ќе можат да се користат во домовите или во […]

Прочитај повеќе