BitTorrent во соработка со Rapid Eye Studios најави креирање на сопствена ТВ серија, јави Mashable. Серијата ексклузивно ќе биде достапна преку BitTorrent Bundle. За сега планот е да креираат по две серии во годината кои на Bundle ќе бидат достапни помеѓу 30 и 60 дена, по што ќе бидат достапни и на други платформи. Приходите […]

Прочитај повеќе