Blackberry го има Blackberry Messenger, Apple наскоро ќе го има iMessage, а Samsung оваа недела на IFA конференцијата во Берлин ќе го претстави својот сервис за инстант пораки, ChatON. Од октомври сите Samsung паметни телефони, вклучувајќи ги и обичните, не-паметни уреди, ќе бидат опремени со сервисот за инстант пораки. ChatON ќе биде достапен во повеќе […]

Прочитај повеќе