Една од подобрите апликации за цртање на iPad, Paper, реши да го смени својто бизнис модел и да ги направи алатките за цртање целосно бесплатни. Апликацијата ни претходно не беше прескапа, пример за алатка за цртање се плаќање по еден долар, но по отстранувањето на платежната бариера студиото FiftyThree, кое ја разви апликацијата со претходно […]

Прочитај повеќе