Arc-Free е нова бесплатна македонска Android видеоигра од Томислав Насков. Станува збор за заразна аркадна игра која несомнено ќе ве потсети на Pacman, иако не е копија на играта. Еве на што работев деновиве. Шоља игрица. Ако ја пробате и ми остаите рејтинг и ривју би било одлично! https://t.co/TxKKYB1Doo — Tom is Love (@egodollaric) February […]

Прочитај повеќе