“iOS 10 е најголемата надградба на iOS било кога. Огромна надградба на апликацијата Messages ја носи моќта на App Store-от директно во вашите разговори и ја прави комуникацијата повеќе персонализирана. Најдете го патот со преубаво редизајнираните Maps. Вратете спомени како никогаш со Photos. Користете ја моќта на Siri во повеќе апликации од било кога. Имаме нова Home […]

Прочитај повеќе

Apple во новиот OS X конечно ќе ги „пензионира“ Aperture и iPhoto, а на нивно место доаѓа новиот сервис Photos for OS X. Корисниците изгледот на новата апликација можат да го видат на бета верзијата на OS X 10.10.3, јави Macworld. Photos for OS X или само Photos не отстапува од новиот „flat“ дизајн за […]

Прочитај повеќе