За да го приближи лаптопот до поширока публика Razer креираше поевтин модел. Секако не може да се очекува еднаков квалитет од уредите, a кое е мислењето на Linus Tech Tips може да погледнете во видеото.

Прочитај повеќе

Razer Blade е следната генерација гејмерски 17-инчни лаптопи кои се само 2.2 сантиметри тенки и тежат само 3.1 килограм. Освен што се изнанадувачки компактни за, како што Razer го рекламира, „првиот вистински гејминг лаптоп“, друга интересна новина со Razer Blade е што имаат OLED копчиња кои можат да се персонализираат и LCD пад на допир. […]

Прочитај повеќе