Паметните телефони, таблет компјутери и слични уреди овозможуваат постојано да бидеме во контакт, со пријателите, познаниците или фамилијата, со медиумите, со непознатите лица кои ги следиме на Twitter. Сепак која е границата на „пристојност“ на користење на овие уреди и дали премногу често ја поминуваме? Најверојатно сите сме биле во ситуација кога соговорникот или целото […]

Прочитај повеќе