Последната епизода на Mythbusters, супер забавното шоу на Discovery, е потполно посветено на митовите од видеоигрите. Тимот ги испитуваше Fruit Ninja и Doom, во обид да се провери колку гејмплејот е блиску до реалноста. Mythbusters рушат урбани митови, па една од задачите сега им беше да проверат дали вистинските овошја се поденакво едноставни за сечење […]

Прочитај повеќе