Најновите игри имаат супер графика, реални анимации и моќни оружја, но им фали шарм. Ако ја погледнете најновата епизода на емисијата за игри GG.mk, ќе се уверите дека старите аркадни игри се најдобри. Не затоа што сме поминале часови и часови играјќи ги, ниту заради фантастичниот гејмплеј. Tуку што и по дваесетина години тие сè […]

Прочитај повеќе