Hi Store e македонска продавница, стартувана лани, од каде можете легитимно да нарачате Xiaomi телефон или друг Xiaomi уред. Да не дојде до забуна, македонскиот Hi Store се неофицијален претставник на Xiaomi за Македонија, бидејќи компанијата нема официјални претставништва надвор од Кина. Компанијата е дел од MIUI Adrija групацијата која е единствена на Балканот со […]

Прочитај повеќе